Regelmatig je voortgang bespreken zorg ervoor dat je optimaal leert.

De voortgang van je opleiding wordt met jou als student per periode (5 weken) besproken. Je krijgt dan een reflectiegesprek met je docenten.

Tijdens dit reflectiegesprek bekijk je met je docenten of je alle opdrachten volgens instructie hebt gemaakt en of je je hiermee voldoende hebt ontwikkeld. Die ontwikkeling stellen we vast door naar je beroepshouding en je vaardigheden te kijken. Dit noemen we competenties. Een competentie is bijvoorbeeld: tijd indelen. Om deze competentie te meten, kijken we bijvoorbeeld of je je opdrachten op tijd hebt ingeleverd.

In 8 perioden doorloop je een niveau. Aan het einde van elk niveau moet je alle competenties op dat niveau in orde hebben. Dit toon je aan met je competentiematrix. Dit is een presentatie van jezelf waarin je alles laat zien wat hebt gedaan in de afgelopen periode om je competenties te ontwikkelen. Is dat niet het geval, dan volgt een voortgangsgesprek. In dit gesprek wordt gekeken wat de beste oplossing is op dat moment. Dit kan een stapje terug zijn in de opleiding of een stap vooruit als motivatie om door te gaan.

Je krijgt bij ons geen rapport. Je voortgang is altijd te zien in de elektronische leeromgeving.

Maak een keuze uit het submenu om verder te lezen of klik hier.

Copyright © 2020 rijnmond-infra.nl, gemaakt door Floor Nipius

 

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.