Wij hopen jou bij ons te verwelkomen bij ons op de opleiding!

De locatie is per openbaar vervoer prima bereikbaar. Wij hebben leerlingen die per openbaar vervoer komen uit Gouda, Zoetermeer, Den Haag, Voorne Putten, Goeree-Overflakkee en de Hoekse Waard.

Een dagje meelopen kan in overleg, neem hiervoor contact op met de afdeling Infra. Uiteraard kan je aan het begin van het schooljaar, eind augustus- begin september beginnen met je opleiding Infra. Na overleg is het goed mogelijk op een ander moment te starten. Dit komt omdat wij in staat zijn jou in een individueel leertraject te plaatsen zodat je een eventuele achterstand kan inhalen.

Kom je van een andere opleiding Infra? Ook dan ben je welkom! In overleg met jou stellen wij vast waar je het beste in de opleiding kunt instromen.

Doorstuderen kan ook! Er zijn hiervoor twee mogelijkheden. Je doet een kopjaar middenkaderfunctionaris Landmeten (crebo 25106) en je ontvangt dan opnieuw een MBO-diploma. Of je kiest voor het HBO. Vanuit de opleiding Infra gaat zo’n 75% van de deelnemers naar het HBO voor een studie Civiele Techniek, Technisch bedrijfskunde of Land- en watermanagement. De school onderhoudt diverse contacten met de HBO's uit de regio en kan dus op maat advies geven.

Copyright © 2021 rijnmond-infra.nl, gemaakt door Floor Nipius

 

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.