Aan elk project zitten stages of stageonderdelen verbonden. Zo kun je direct de theorie in de praktijk toe passen.

De stages zijn als volgt opgenomen in de opleiding.

Voorbereidingstraject Grond
Het voorbereidingstraject is verbonden aan het project 'Grond'. Tijdens dit project krijg je verschillende gastlessen van mensen uit het bedrijfsleven en bezoek je enkele bedrijven tijdens een bedrijfsbezoek of excursie. Dit geeft je een goed beeld van de verschillende bedrijven die er zijn. Ook ontvang je tijdens dit project een professionele sollicitatietraining! Tenslotte krijg je ook de cursus VOL-VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers).

Stage 1: Wegen-Buiten
Deze stage is gekoppeld aan het project 'Wegen'. Je gaat stagelopen bij een aannemer in de wegenbouw. De wegenbouw is een goede vakrichting om meteen ervaring op te doen in de praktijk. Je komt erachter dat wat op tekening staat niet altijd in de praktijk kan worden uitgevoerd. De stageduur is ca. 10 weken.

Stage 2: Wegen-Binnen
Ook deze stage is gekoppeld aan het project 'Wegen’. Je gaat stagelopen bij een ingenieursbureau, water- of hoogheemraadschap in de wegenbouw. Je toetst of de werkvoorbereiding daadwerkelijk het werk voorbereid zoals het later buiten uitgevoerd kan worden. De stageduur is ook ca. 10 weken.

Stage 3: Keuzedeel
De stage is gekoppeld aan het project 'Keuzedeel'. Je gaat stagelopen bij een bedrijf die aansluit bij je gekozen keuzedeel. Deze stage is een mix van binnen en buiten en mag zowel bij een overheidsinstantie als aannemer plaatsvinden.

Stage 4: Water-Buiten
De stage is gekoppeld aan het project 'Water'. Je gaat stagelopen bij een aannemer in de waterbouw. De waterbouw geeft je kans om onderdeel te worden van een team met complexe projecten in binnen- en buitenland. Je komt erachter dat in de waterbouw altijd verschillende disiplines bij elkaar komen. De stageduur is ca. 10 weken.

Maak een keuze uit het submenu om verder te lezen of klik hier.

Copyright © 2020 rijnmond-infra.nl, gemaakt door Floor Nipius

 

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.