De opleiding Infra volg je volgens het competentie gerichte leren.

Dat houdt in dat wij houding, vaardigheid en vakkennis even belangrijk vinden. Je werkt aan projecten waarbinnen je de benodigde kennis op het gebied van Infra eigen maakt.

Bij projecten werk je in een groep met medestudenten aan een grote Infra-opdracht. Je verwerft vakkennis en leert die toe te passen in de praktijk. Daarbij ga je als een professional in opleiding te werk. Zo werk je aan je houding en je vaardigheden om een goede Inframan of- vrouw te worden. Een vakdocent en een procescoach begeleiden je hierbij.

Deze docenten observeren jouw gedrag en bekijken of dat bij het gedrag van een middenkaderfunctionaris Infra hoort. Je hebt dan ook regelmatig individuele functioneringsgesprekken net als in de beroepssituatie. Het is dus allemaal héél realistisch. Tijdens deze gesprekken bekijken we samen met jou hoe je ontwikkelt op het vakgebied, je houding en je vaardigheden. Deze manier van werken houdt in dat je bij ons geen cijfers voor allerlei vakken krijgt, behalve de lijnlessen.

Je hebt alleen nog lijnlessen voor Nederlands, Engels en rekenen en mechanica. Deze lessen volg je via een lesrooster. Voor je project ben je altijd op vaste dagen aanwezig in het Infralokaal. In dit lokaal is altijd begeleiding aanwezig en werken alle leerjaren samen. Dit biedt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met hogere jaars. Verder heeft de opleiding nauwe contacten met het bedrijfsleven. Dit biedt mogelijkheden als je denkt aan stageplaatsen, excursies en gastlessen.

Maak een keuze uit het submenu om verder te lezen of klik hier.

Copyright © 2020 rijnmond-infra.nl, gemaakt door Floor Nipius

 

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.