Binnen onze opleiding maak je gebruik van de nieuwste leermiddelen. Zo innoveren wij voortdurend!

Laptops
Je werkt met je eigen laptop. Het voordeel hiervan is dat je altijd met de nieuwste software kunt werken, zonder dat deze eerst op het schoolnetwerk moet worden geïnstalleerd. Bovendien is het mogelijk om plaatsonafhankelijk te werken, in het infralokaal, thuis, op locatie tijdens een landmeetoefening, enzovoort. Bij het begin van de opleiding kun je via school een laptop aanschaffen. Zo kan je voor een goede prijs de juiste laptop met een service-contract kopen. Bij defect wordt de laptop binnen ongeveer 24 uur gerepareerd. Dit is belangrijk, want de laptop moet dagelijks op school worden gebruikt.

Digitale leermiddelen
Verder maken we gebruik van een aantal digitale leermiddelen, die via de leeromgeving van de opleiding door de student gebruikt moeten worden. Deze digitale leermiddelen koop je wel via een leermiddelenlijst. Aan digitale leermiddelen zit een jaarlicentie vast en die moet je daarom elk jaar opnieuw aanschaffen.

Extra software
Via school moet je nog enkele andere softwarepakketen aanschaffen. Deze software staat op de leermiddelenlijst vermeld. Daarnaast kunnen wij aan onze studenten enkele softwarepakketen gratis aanbieden.

Boeken
Omdat wij voornamelijk gebruik maken van digitaal materiaal, kan aanzienlijk worden bespaard op de aanschaf van boeken. Digitale software valt over het algemeen een stuk goedkoper uit.

Maak een keuze uit het submenu om verder te lezen of klik hier.

Copyright © 2020 rijnmond-infra.nl, gemaakt door Floor Nipius

 

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.