Enthousiast worden over de Infra vinden wij het allerbelangrijkste.

Het valt niet mee om een opleiding te kiezen, ook al heb je de keuze gemaakt voor een opleiding in de techniek. Opleiding Infra is een wat minder bekende opleiding, misschien heeft zelfs je decaan er nooit van gehoord. Het is wel een hele leuk opleiding, althans dat vinden wij. Met de informatie op deze website willen wij jou overtuigen dat het echt zo is!

Bij het Techniek College Rotterdam ben je aan het goede adres voor de opleiding Infra. De afdeling Infra is een kleine afdeling binnen deze onderwijsinstelling en is daarom een afdeling waar persoonlijk contact met de leerling centraal staat.

De opleiding Infra is alleen op de locatie Parallelweg 403 in Schiedam te volgen. Dit is op het Zuid-Holland Infra Park. De opleiding is een BeroepsOpleidende Leerweg (BOL4). De opleiding duurt 4 jaar. Dat wil zeggen dat je vijf dagen in de week bezig bent met je studie, hetzij op school of op stage.

Onze wijze van werken is uniek! Wij simuleren binnen onze opleiding zoveel mogelijk de praktijksituatie. Daarom werken wij dan ook met Infraprojecten die je van ontwerp tot uitvoeringsgereed voorbereidt.

Deze informatie is om een eerste indruk te krijgen van de opleiding Infra. Natuurlijk krijg je het beste beeld van onze opleiding door een keer de school te bezoeken. Wij staan je graag te woord!

Maak een keuze uit het submenu om verder te lezen of klik hier.

Copyright © 2021 rijnmond-infra.nl, gemaakt door Floor Nipius

 

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.