De pagina is speciaal bedoeld voor studenten van onze opleiding.

Tijdens je opleiding maak je gebruik van allerlei websites. Op deze pagina vind je een overzicht van alle relevante websites.

Infrawiki: uitleg van honderden begrippen uit de infra
Tijdens je opleiding kom je nogal eens wat begrippen tegen, waar je misschien niet altijd de betekenis van kent. Daarom is het handig om deze website te gebruiken. Naast de uitleg van het begrip staan er ook wel principe afbeeldingen bij.

Office365: gratis voor studenten van de opleiding
Tijdens je opleiding werk je met Office365. Je logt in met je studentnummer + @student.zadkine.nl (omdat we de ict-service van Zadkine gebruiken). Je e-mailadres is studentnummer + @student.tcrmbo.nl (omdat je een tcr-student bent). Dit is tevens het e-mailadres dat je gebruikt voor de aanvraag van AutoCAD, InfraCAD, Ibissoftware, enz. (zie hieronder). Je komt in je mailbox door binnen Office365 op Outlook te klikken. Je kan ook je e-mail laten doorsturen. Als je inlogproblemen ervaart kan je bellen met de studentenhelpdesk op telefoonnummer 088-9453222.

Cumlaude: de digitale leeromgeving van de opleiding
Tijdens je opleiding werk je in een digitale leeromgeving. De werking van deze omgeving wordt gegarandeerd in MS Explorer. Helaas komen er wel eens storingen voor. Als je inlogproblemen ervaart kan je bellen met de studentenhelpdesk op telefoonnummer 088-9453222.

Eduarte: je rooster en je aan- en afwezigheid bekijken
Tijdens je opleiding werken we volgens een rooster. Je logt in met je studentnummer en je wachtwoord dat je ook voor Natschool gebruik. Tevens is ook een app beschikbaar. Later kan je hier ook je summatieve en formatieve voortgang inzien. Als je inlogproblemen ervaart kan je bellen met de studentenhelpdesk op telefoonnummer 088-9453222.

 

Surfspot: veel Microsoft software
Tijdens je opleiding werk je met Windows en extra MS Office producten. Tijdens je opleiding ontvang je Windows en enkele MS Office applicaties gratis. MS Project dien je aan te schaffen via Surfspot. Log in met de school Zadkine (omdat we de ict-service van Zadkine gebruiken). Gebruik bij je bestelling het e-mailadres van school studentnumemr + @student.tcrmbo.nl (omdat je een tcr-student bent).

AutoCAD: standaard tekenprogramma
Tijdens je opleiding teken je in AutoCAD Civil 3D. Tijdens je opleiding ontvang je AutoCAD gratis. In Natschool vindt je een handleiding om te downloaden en te installeren. Let op: gebruik de handleiding zodat je ook InfraCAD op de juiste wijze kan installeren. Een licentie aanvragen doe je met je schoole-mailadres.

InfraCAD: standaard tekenmodule voor Infra
Tijdens je opleiding teken je in AutoCAD volgens de NLCS (NederLandse CAD Standaard). InfraCAD is een tekenmodule geïntegreerd in AutoCAD om op deze wijze te tekenen. Ook bevat het nog andere tools. Een licentie aanvragen doe je met je schoole-mailadres.

Stagemarkt: op zoek naar stagebedrijven
Tijdens je opleiding loop je een aantal keer stage. Een stagebedrijf moet een erkend leerbedrijf zijn. Dit betekent dat het bedrijf aan een aantal voorwaarden van SBB moet voldoen om jou een geschikte stageplaats te kunnen bieden. Erkende leerbedrijven staan op de website van Stagemarkt.

Studers: bestel hier elk cursusjaar je leermiddelen
Als student van de opleiding bestel je ieder jaar opnieuw je leermiddelen. Vaak zijn dat jaarlicenties met toegang tot digitale producten die je tijdens je opleiding nodig hebt. Voor aanvang van het cursusjaar dien je alles besteld te hebben, om een goede start van het jaar te kunnen maken. Volg op de website het keuzemenu 'School, 'Plaats', 'Schooljaar', 'Locatie', 'Afdeling' en dan 'Leerjaar/niveau'.

BTO: laptops speciaal voor opleiding Infra
Tijdens de opleiding ben je verplicht om met een laptop te werken. De opleiding heeft afspraken gemaakt met BTO als laptop-leverancier om naast een goede laptop voor o.a. AutoCAD-tekenen, een goed servicepakket te leveren. Wij adviseren dringend om deze laptop te gebruiken voor je opleiding. Je krijgt van de opleiding een kortingscode per brief na definitieve plaatsing.

Copyright © 2021 rijnmond-infra.nl, gemaakt door Floor Nipius

 

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.