In de loop van de opleiding Infra zijn er verschillenden contactmomenten.

Als u contact wilt met een van de docenten van uw kind dan kan natuurlijk. De StudieLoopbaanBegeleider (SBL-er) ofwel mentor is uw eerste aanspreekpunt. Per niveau is vastgesteld wie de SLB-er is. Ook zaken die misschien andere docenten betreft graag eerst bespreken met de SLB-er. Een overzicht van de SLB-ers vindt u onder contact. Tijdens de opleiding is er een aantal contactmomenten.

Voorlichtingsavond
Deze voorlichtingsavond vindt plaats in oktober en is bedoeld voor ouders/verzorgers van nieuwe studenten. Tijdens deze voorlichting krijgt u informatie over onze werkwijze en allerlei praktische zaken. Uw zoon of dochter is deze avond uiteraard van harte welkom.

Ouder/verzorger-gesprek
Zolang uw pupil jonger is dan 18 jaar dan zijn er voor u de ouder/verzorger-gesprek. Twee keer per jaar worden er contactavonden georganiseerd. De eerste keer in november krijgt u als team infra daar aanleiding voor ziet hiervoor een uitnodiging. In een gesprek van circa 20 minuten wordt u door de SLB-er op de hoogte gebracht van de studieresultaten van uw pupil, die daar zelf uiteraard bij aanwezig is.

Voorlichting studiereis
Als wij een studiereis wordt organiseren dan vindt er een voorlichting plaats over de reis. Naast het programma worden er allerlei praktische zaken uitgewisseld.

Diploma-uitreiking
Natuurlijk doen we het hier allemaal voor! Als uw pupil het diploma behaald wordt u natuurlijk van hart uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Maak een keuze uit het submenu om verder te lezen of klik hier.

Copyright © 2020 rijnmond-infra.nl, gemaakt door Floor Nipius

 

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.